Снимка: ShutterstockШофьор се строполи на земята и почина на оживена

...
Снимка: ShutterstockШофьор се строполи на земята и почина на оживена
Коментари Харесай

Паника в Лондон! Шофьорът на руски олигарх се строполи и умря

Снимка: Shutterstock

Шофьор се строполи на земята и умря на оживена улица в английската столица Лондон. Инцидентът е станал квартал „ Мейфеър “, намиращ се в централната част на многомилионния град. Мъжът е бил персонален водач на съветска двойка, написа обстоятелства.бг.

Британските медии предадоха, че регионът е бил отцепен, а към мястото са били изпратени медици и химически експерти. Имало опасения, че казусът може да е еднакъв като в този в Солсбъри, където с нервнопаралитично вещество бяха отровени някогашният съветски сътрудник Сергей Скрипал и неговата щерка.

Свидетели разказват умрелия мъж като 50 годишен. „ Дейли мейл “ заяви, че той е бил водач на съветски олигарх. Медиците открили, че инфаркт е покосил мъжа. Към момента „ няма доказателства “ за хипотетично отравяне, само че по случая се води следствие. Аутопсията ще обясни повода за гибелта на мъжа.

„ Индипендънт “ съобщи, че няма други потърпевши хора. Починалият мъж се е почувствал зле и се строполил пред черния Mercedes, в който чакал съветската двойка пред безценен ресторант. Друг очевидец пък описа, че при идването на служителите на реда хората в региона са били призовани да се отдалечат, тъй като имало опасения, че може да става въпрос за химическо отравяне.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР