Снимка: Shealah Craighead, уикипедияДоналд Тръмп прие официално номинацията на Републиканската

...
Снимка: Shealah Craighead, уикипедияДоналд Тръмп прие официално номинацията на Републиканската
Коментари Харесай

Доналд Тръмп официално прие кандидатурата на републиканците за втори мандат

Снимка: Shealah Craighead, уикипедия

Доналд Тръмп одобри публично номинацията на Републиканската партия за претендент за президент на Съединени американски щати. Той произнесе речта си на четвъртата, последна вечер от Националния конгрес на партията, оповестява Българска национална телевизия.

В нея изброи достиженията си и триумфите си, и очерта проектите и целите си за идващия мандат. Не пропусна неведнъж да нападна противника си от Демократическата партия - Джо Байдън.

По думите на Тръмп, страната е изправена пред явен избор сред две разнообразни философии и единствено едната от тях ще резервира духа на Америка подобен, какъвто светът го познава. Речта му неведнъж беше прекъсвана от бурни овации и ставане на крайници от многочислената аудитория.

Критични реплики провокира решението на Тръмп да приказва от Белия дом по време на партиен конгрес. А пред постройката му се събраха стотици недоволно от политиката му.

Първите мнения на анализаторите са, че тази тирада ще бъде запомнена поради обилната сцена, а не поради наличието.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР