Снимка: СегаПремиерът Бойко Борисов се срещна днес със скиора Алберт

...
Снимка: СегаПремиерът Бойко Борисов се срещна днес със скиора Алберт
Коментари Харесай

Борисов към Алберт Попов: Станеш ли пръв, идвам да те видя

Снимка: " Сега "

Премиерът Бойко Борисов се срещна през днешния ден със скиора Алберт Попов и треньора му Ивайло Борисов. Двамата бяха доведени в Министерския съвет от министъра на младежта и спорта Красен Кралев и разговаряха за малко с премиера преди началото на съвещанието на кабинета, написа " Сега ".

21-годишният алпиец подари на министър-председателя своя спортен потник, с който взе участие в стартовете за Световната купа в алпийските дисциплини в Банско предишния уикенд. И не пропусна да благодари за поддръжката, която страната оказва на федерацията по ски. Само за организацията на събитието спортното министерство отпусна 1 млн. лева

" Очаквах, че сте по-тежки ", обърна се Борисов към високия 164 см Попов и не доста по-едрия му ментор. След което се поинтересува какъв брой малките екрани са отразявали Световната купа в Банско.

" Над 120 милиона фенове обезпечено. През май ще знаем тъкмо какъв брой е цифрата, само че подсигуряват над 120 милиона - даде доклад министър Кралев. - Това става въпрос в Западна Европа, Щатите, Канада, Китай - директни излъчвания. Отделно вести, настрана магазинни излъчвания, репортажи. Такава реклама има сега България, каквато е нямало различен път като размер фенове. "

На изпроводяк Бойко Борисов даде обещание, че някой път ще отиде да гледа онлайн съревнование на Алберт Попов, само че при едно изискване: " Айде! Станеш ли пръв, пристигам да те видя. Айде, триумф! ", съобщи министър председателят.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР