Снимка: Сайт на Черно мореЧерно море и Етър завършиха 2:2

...
Снимка: Сайт на Черно мореЧерно море и Етър завършиха 2:2
Коментари Харесай

Черно море направи 2:2 с Етър. Букаси с първи гол за „моряците”, Павел Георгиев дебютира

Снимка: Сайт на Черно море

Черно море и Етър приключиха 2:2 в мач от 28-ия кръг на efbet Лига, игран на стадион “Тича ” във Варна.

В 27-ата минута Мехди Букаси изведе “моряците ” напред в резултата, а гостите, в границите на две минути (52-ата и 54-ата) съумяха да стигнат до цялостен поврат. Празнуващия рожден ден през днешния ден Исмаил Иса осъществя своя дежурен гол в 62-рата минута за 2:2.

В срещата Илиан Илиев даде късмет на много млади футболисти – вратарят Иван Дичевски, Велислав Василев, Денислав Ангелов и Павел Георгиев, който през днешния ден направи своя дебют за представителния отбор на Черно море. И четиримата футболисти са родени 2001 година, в това число и титулярния десен краен защитник Виктор Попов.

Двубоят стартира равностойно, като “моряците ” бяха една концепция по-активни в първите минути и съумяха да основат няколко положителни офанзиви. Илиан Илиев – младши пусна топката към Иса, само че нападателят не съумя да овладее и тя излезе в навън. В 21-вата минута още веднъж Иса се бе позиционирал рисково в наказателното поле, получи токата, само че след недоразумение с Матиас Курьор, кълбото им бе отнето. В 27-ата минута Черно море поведе в резултата. Мехди Букаси с отдалечен удар отвън наказателното поле матира стража на Етър за 1:0. Това е първи гол за Букаси с екипа на Черно море.

В 33-тата минута младият вратар на варненци Ива Дичевски се отличи със страхотна интервенция. След центриране отляво, топката попадна в Йорданов, който стреля, Дичевски в началото единствено отклони кълбото, само че по-късно решително улови. В последните минути на първата част Етър направи няколко рискови офанзиви, само че по този начин и не съумя да ги приключи по най-хубавия метод.

В 48-ата минута Пехливанов излезе очи в очи с Иван Дичевски и опитва да го трансферира, само че вратарят сподели класа и избави. Само минута по-късно Исмаил Иса също се озова самичък против вратаря, трансферира го, само че защитник съумя да почисти топката, която влизаше във вратата.

В 52-рата минута Етър изравни резултата. След центриране отляво, топката бе свалена към Боджадж, който с мощен удар от границата на наказателното поле матира Дичевски. Само две минути по късно „ виолетовите ” стигнаха до цялостен поврат. Милчо Ангелов получи пас отдясно и с едно стреля от придвижване в близкия ъгъл за 1:2. Веднага по-късно неточност в защитата на Черно море можеше да докара до трети гол, само че Дичевски съумя да избави. В 62-рата минута Черно море изравни. Виктор Попов центрира в наказателното поле отдясно, където Исмаил Иса с глава осъществя за 2:2. Това е 11 гол за сезона в шампионата за навършващия 31 години през днешния ден футболист на “моряците ”.

До края на дуела и двата отбора сътвориха рискове пред съперниковите порти, само че не съумяха да осъществят.

Съставът на Черно море: Иван Дичевски, Цветомир Панов, Виктор Попов, Даниел Димов, Димитриос Хантакиас (83-Стефан Станчев), Илиан Илиев (62-Денислав Ангелов), Жордао Кардосо (63-Велислав Василев), Матиас Курьор (83-Павел Георгиев), Мехди Букаси (58-Васил Панайотов), Исмаил Иса, Патрик Андраде.

Снимки вижте ТУК

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР