Снимка: Румен ПетковЗагубата от България на газопровода Южен поток е

...
Снимка: Румен ПетковЗагубата от България на газопровода Южен поток е
Коментари Харесай

Румен Петков: Загубата на Южен поток е едно от най-големите национални предателства

Снимка: Румен Петков

Загубата от България на газопровода Южен поток е едно от най-големите национални изменничества. Това съобщи в Плевен ръководителят на политическа партия АБВ Румен Петков.

Той посочи, че тази оценка е на партия АБВ. Петков добави, че това дело е " почнало от Сергей Станишев, минало е през кабинета " Орешарски ", а ГЕРБ не е направил нужното, с цел да избави плана ", написа novini.bg.

Лидерът на АБВ счита, че от това страната ни търпи директни загуби към 1 милиард евро. Според него има хора, които преднамерено конфронтирали страната ни с Русия. От АБВ имаме мощно безпокойствие поради изкуственото опълчване с Русия, сподели водачът на партията. Според него има закъснение на плана за газов хъб " Балкан " с към пет месеца. Петков съобщи, че от АБВ ще внесат в Комисията за отбрана от спор на ползи сигнал за груби нарушавания, които всъщност дискредитирали " способността на страната да извършва личните си разпоредби ".

Румен Петков отправи и упреци от името на АБВ в региона на външната политика и уточни образци, които съгласно него демонстрират, че България не пази ползите си в връзките с Македония. Ако е належащо, би трябвало към контракта с Македония да се подпише анекс, който да подсигурява българския народен интерес, сподели Петков.

Според него във външната политика " имаме и тактически тежък неуспех в Арабския свят ". Ако тази политика не се премисли, България ще загуби позициите си в арабските страни, е уверен той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР