Снимка РИА Новости, архивОткрито е тялото на загиналия пилот от

...
Снимка РИА Новости, архивОткрито е тялото на загиналия пилот от
Коментари Харесай

Oткриха тялото на загиналия пилот от Су-34

Снимка РИА Новости, списък

Открито е тялото на починалия водач от Су-34 в Татарския пролив, който свързва Японско море и Охотското море, съобщава РИА " Новости ".

Агенцията се базира на Министерството на защитата.

Операциите по търсене и избавяне в региона на злополуката не престават, прибавят от съветското министерство на защитата.

``
реклама

Спасителната интервенция включва хеликоптери Ми-8, самолети Ан-12, Ан-30 и Ту-142 и пет кораба.

Военните прибавиха, че още шест кораба от Тихоокеанския флот са били изпратени в зоната на самолетната злополука.

Първоначално Министерството на защитата заяви, че спасителите са разкрили втория водач Су-34. Въпреки това след това тази информация беше отречена.
След случая е намерено наказателно дело. 

Су-34 е многофункционален изтребител-бомбардировач, който може да нападна въздушни, наземни, морски и повърхностни цели. Неговият екипаж е от двама души.

В Морския координационен център за морски избавителни интервенции във Владивосток обясниха, че умрелият е щурман - навигатор, оповестява ТАСС. Съдбата на още двама водачи остава незнайна.

Двама изтребители-бомбардировачи Су-34 се сблъскаха по време на постоянен полет за образование в петък заран. Министерството на защитата съобщи, че самолетите " са се докоснали във въздуха ". В този миг те са упражнявали маневриране. Самолетите не са били оборудвани с муниции.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР