Снимка: Радио Фокус - ВарнаВече е започнало активното търсене на

...
Снимка: Радио Фокус - ВарнаВече е започнало активното търсене на
Коментари Харесай

Започна набирането на кадри в сферата на туризма за лято 2019 във Варна

Снимка: Радио " Фокус " - Варна

Вече е почнало дейното търсене на фрагменти в областта на туризма за идния летен сезон във Варна. Към този миг в бюрата по труда има оповестени десетки свободни позиции за бармани, сервитьори, готвачи и камериери.

Това оповестиха за  Радио „ Фокус “ – Варна  от Дирекция „ Бюро по труда “ в града. Сред оповестените свободни позиции тази седмица има и 10 за сарафи. Изискването към претендентите е да имат дипломи за приключено приблизително обучение. Набират се също рецепционисти с немски, британски и съветски езици. Търсене има и за готвачи. В главната си част обявите са за фрагменти със приблизително обучение. За някои от местата е посочено, че претендентите би трябвало да владеят или съветски, или британски, или немски език. Най-многобройни са свободните места за бармани, камериери и сервитьори.

Средните заплати варират сред 680 и 880 лв.. От 850 до над 1050 лв. са предлаганите междинни трудови месечни хонорари за готвачи. Позициите са за работа на двусменен режим от по осем часа. Бъдещите чиновници в кухните на хотели и заведения за хранене би трябвало да наблюдават за съблюдаване на софтуерните режими на първична обработка на продуктите, да правят хигиенизиране на пространствата, хладилните и складови пространства, на машините, оборудванията и посудата.

В листата с разгласи тази седмица има и такива за шефове на хотели, а предлаганото заплащане за някои от тях е над 1200 лв.. Чрез бюрата по труда се търсят още пазачи, охранители и общи служащи.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР