> Снимка: Пресцентър на МВРСпоред първоначалните данни мъжът е създал

...
> Снимка: Пресцентър на МВРСпоред първоначалните данни мъжът е създал
Коментари Харесай

МВР разби 40 сайта с незаконни филми

 > Снимка: Пресцентър на Министерство на вътрешните работи
Според първичните данни мъжът е основал и управлявал над 40 интернет страници, посредством които е разпространявал в Интернет настоящи кино творби. Първоначално разгласил филмите в една част от следените от него уеб сайтове.

След доближи на избран брой гости и генериран трафик – за който респективно получавал възнаграждение от Гугъл, той свалял творбите и ги споделял още веднъж, само че в част от другите домейни.

Процедурата се повтаряла 4-5 пъти до привършване на ресурса от следените от него уеб сайтове. Така, за едни и същи обекти на авторско право, столичънинът получавал неведнъж възнаграждение от Google, защото се касаело за интернет трафик към разнообразни домейни.

Достъпът до употребяваните за незаконната активност интернет страници е прекратен от ГДБОП в границите на извършените следствени дейности, при които са събрани и нужните електронни доказателства, споделят още от Министерство на вътрешните работи.

По-голямата част от уеб страниците били ситуирани в интернет пространството на една от най-големите интернационалните компании за даване на облачни услуги в Съединени американски щати.

" Това създавало убеждението в причинителя, че е останал в анонимност, само че извършеното интернационално следствие от ГДБОП и СРП документирало до край незаконната му активност ", приключва известието на Министерство на вътрешните работи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР