Снимка: Пресцентър на БСПОт тази трибуна бяха изречени поне две

...
Снимка: Пресцентър на БСПОт тази трибуна бяха изречени поне две
Коментари Харесай

Александър Симов: Валери Симеонов опозори парламентарната трибуна

Снимка: Пресцентър на Българска социалистическа партия

От тази естрада бяха изречени най-малко две доста скандални изказвания – едното е, че опозицията няма право да декларира каквото и да е. Това сподели от парламентарната естрада депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов по повод изказване на депутата от Обединени патриоти Валери Симеонов.

Нещо повече, той се опита да подреди и на публицистите по какъв начин да отразят изявлението му, съобщи Симов, написа novini.bg.

Депутат, пък бил той и от ръководещата коалиция, няма право да приказва против свободата на словото. Това е храмът на българската народна власт и всеки, който върви всеки против нея, би трябвало да бъде поправен, акцентира социалистът, обръщайки се към председателстващия съвещанието Емил Христов.

В този парламент са казвани доста позорни неща, само че това е едно от най-позорните. Един народен представител оскверни свободата на словото. Няма право един народен представител – гербаджия или какъвто и да е бил, да споделя на публицистите какво да пишат. Тази естрада не може да се трансформира в позорище, сподели още Александър Симов.
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookНапиши коментарИме:Коментар:



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР