Снимка: Пресцентър на БСПЕвропейските избори са изключително важни, защото след

...
Снимка: Пресцентър на БСПЕвропейските избори са изключително важни, защото след
Коментари Харесай

Йън Макникъл към БСП: Да върнем хората в политиката

Снимка: Пресцентър на Българска социалистическа партия

Европейските избори са извънредно значими, тъй като след тях социалистите в Европа могат да победят и да вземат властта, не като самоцел, а с цел да оказват помощ на хората да изпълнят главните хрумвания, записани в манифеста на ПЕС и манифестите, които всяка партия ще направи. Това съобщи лорд Йън Макникъл, общоприет секретар на Лейбъристката партия във Великобритания (2011 – 2018 г) на работна среща „ Европейски избори 2019 година ”  Макникъл акцентира, че с цел да може да бъдат извоювани европейските избори, е нужно да се привлекат хората към политиката и те да  повярват, че този избор има значение за техния живот, написа novini.bg.

Той показа опита на Лейбъристката партия, като приведе образци от политиката във Англия от предишни избори. Макникъл обърна внимание, че е нужна положителна акция и действителни срещи с гласоподавателите. „ Джеръми Корбин излезе на улицата, с цел да се срещне с хората, докато Тереза Мей не искаше да се срещне с елементарните хора ”, сподели той, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

„ Политическите партии постоянно употребяват едни и същи послания и похвати. Хората не могат да разграничат политиките им. Ние подходихме друго. Корбин не беше взел участие преди, той можеше да се обърне към хората- те да измислят посланията ни ”, сподели Макникъл. Според него един от главните проблеми са подправените вести.

На срещата участва президентът на ПЕС Сергей Станишев, зам.-главният секретар на ПЕС Марая Лафебер, зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев, зам.-председателят на БСП Деница Златева, депутати от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ”, членове на Народно събрание и други  

„ След идните европейски избори ПЕС има късмет да е водеща политическа мощ в европейския парламент. Преди няколко години успяхме да прокараме Младежката гаранция. Тя обезпечава средства за тези страни, където има огромна безработица. Искаме хората да вземат участие и да заплащат налози, само че по тази причина е нужно те да имат работа. ”

Това съобщи Марая Лафебер, зам.-генерален секретар на ПЕС. Тя напомни достиженията на европейските социалисти за последните години, измежду които е и Младежката гаранция, която оказа помощ на доста младежи да намерят работа. Лафебер акцентира, че е нужна стопанска система, която е в услуга на хората, вместо икономии, е нужно да се заложи на вложения в бизнеса и основаване на работни места. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР