Снимка пресцентър на БСПАПИ отказа да предостави информация за критериите

...
Снимка пресцентър на БСПАПИ отказа да предостави информация за критериите
Коментари Харесай

АПИ отново отказа информация за състоянието на пътищата в България

Снимка пресцентър на Българска социалистическа партия

АПИ отхвърли да даде информация за критериите и детайлите към строително-монтажните действия на пътищата в България с мотив за „ неточна ” дефиниция на запитването от страна на Българска социалистическа партия. По този метод за следващ път не беше почетена молбата на Българска социалистическа партия да бъдат обществено изнесени документите с механически елементи за 46 съответни точки от автомагистралите Хемус, Струма, Тракия, Марица, пътя Видин - Кулата и околовръстния път на София, които ще послужат за разбор на пътната настилка в самостоятелна европейска лаборатория, оповестиха от пресцентъра на партията, съобщи glasove.com.

Този разбор, от своя страна, би трябвало да покаже каква е дебелината на пътната настилка, рецептите на асфалтовите смеси, дали са употребявани несъответствуващи материали и равността на пътя.

Народните представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” изпратиха трето подред писмо до АПИ с искане информацията да бъде предоставена от организацията в регламентирания от закона период.  

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР