Снимка Правителствена информационна службаБойко Борисов и Александър Вучич на борда

...
Снимка Правителствена информационна службаБойко Борисов и Александър Вучич на борда
Коментари Харесай

Борисов показа на Вучич АМ Европа и Балкански поток от хеликоптера

Снимка Правителствена осведомителна работа

Бойко Борисов и Александър Вучич на борда на държавния хеликоптер.

Премиерът Бойко Борисов посрещна с почести на летище София сръбския Александур Вучич, след което отпътуваха с държавния хеликоптер, с цел да инспектират по въздух напредъка по построяването на автомагистрала " Европа " и газопровода " Балкански поток ", написа offnews.bg.

По време на първия диалог двамата показаха убеденост, че без значение от компликациите, подбудени от епидемията от COVID-19, ще продължи ускорената реализация на плановете, които са от голямо значение, освен за двете страни, само че и за целия район, съгласно държавния пресцентър. Борисов посочи, че макар ковид, в България не е серпантина работата по построяването на Автомагистрала „ Европа “ и на „ Балкански поток “.

„ Със завършването на автомагистралата пътуването сред България и Сърбия ще бъде извънредно бързо и елементарно. Изграждането на Автомагистрала „ Европа “ е значимо освен за нашите две страни, само че е и от основно значение за обмена на артикули сред Европа и Азия “, сподели той и подчертава върху напредъка по построяването на правата сред Драгоман и Сливница. „ Работим интензивно и чакам близо 17 км от автомагистралата сред София и границата със Сърбия да бъдат подготвени до края на годината “, уточни министър председателят. Част от пътуването им, по традиция, беше излъчено онлайн през фейсбук профила на Борисов.

Като тръгнеш от Белград и в Бургас на вечеря

" Като тръгнеш от Белград и в Бургас на вечеря. А ние, както обичат да вървят в Белград на механа... и на спектакъл обичат да вървят, освен на механа ", изясни преимуществата на ново трасе, свързващо България със сръбската столица Борисов на борда на хеликоптера. И напомни, че другите автомагистрали - " Тракия " и " Марица ", работят, тъй че и до Истанбул може да се пътува, и до Слънчев бряг, а " Хемус " се строи, тъй че и до Варна, като стане подготвена.

" Много е добре ", отвърна одобрително Вучич.

Автомагистрала „ Европа “ ще свързва Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ и Софийския околовръстен път. Тя е с дължина 48 км и е разграничена на три елементи. Строителството на първите два сектора, по които се работи сега, включва рационализация на съществуващия първокачествен път I-8 сред Калотина и Сливница. Третият сектор от Сливница до връзката със Северната скоростна дъга е с дължина 16 км и ще минава по ново трасе.

По време на срещата министър председателят Борисов срещна сръбския президент и с напредъка по строителството на „ Балкански поток “. Газопроводът е с дължина 474 км и ще премине през землищата на 11 области в страната ни. За цялостната реализация на плана за уголемение на газопреносната инфраструктура от българо-турската до българо-сръбската граница ще бъдат построени и две компресорни станции – Конституционен съд „ Расово “и Конституционен съд „ Нова Провадия “. Те ще служат за повишение на налягането по трасето на „ Балкански поток “.

Проектът е от извънредно значение за енергийна сигурност на целия Балкански район.

Цялата обява ТУК!

 



" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР