Снимка: pixabayЗа по-лека присъда настоя защитата на Алекс Димов, прегазил

...
Снимка: pixabayЗа по-лека присъда настоя защитата на Алекс Димов, прегазил
Коментари Харесай

Шофьор, блъснал и убил две жени в Карнобат, настоява за по-лека присъда

Снимка: pixabay

За по-лека присъда настоя отбраната на Алекс Димов, прегазил през 2018 година две дами върху тротоар в Карнобат, заяви БНР, представено от Novini.bg.

Според юриста му Димитър Марковски 5-годишната присъда на Окръжния съд в Бургас би трябвало да се редуцира.

Държавното обвиняване отхвърли като дискриминационно изказванието с искане за по-малка присъда, така като жертвите са възрастни дами.

В жалбата на подсъдимия Алекс Димов, която прегледа през днешния ден Бургаският апелативен съд се показва, че решението от осем години без право да ръководи транспортно средство е безпричинно, както и присъдата на Окръжния съд. Защитникът на Димов дефинира, че тя би трябвало да е сред две години и половина и четири, смекчаващо виновността събитие са неравностите по пътя, повлияли за пътния случай, макар двойно по-високата скорост, с която е карал подсъдимия в обитаемото място, а е получил шофьорската си брошура 20 дни по-рано. 

Според юрист Димитър Марковски, би трябвало да се има поради и напредналата възраст на блъснатите и починали дами, което от държавното обвиняване беше изтълкувано като дискриминационно изказване. Адвокат Светослав Славов уточни, че пътният случай може да се одобри за екзекуция. Решението на съда се чака в законоустановения период, оповестява БНР.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР