Снимка: pixabayВ интервю, публикувано днес, на 90-ия му рожден ден,

...
Снимка: pixabayВ интервю, публикувано днес, на 90-ия му рожден ден,
Коментари Харесай

Джордж Сорос: Срещата в ЕС за пакета за възстановяване беше некадърен провал

Снимка: pixabay

В изявление, оповестено през днешния ден, на 90-ия му рожден ден, финансистът и човеколюбец Джордж Сорос споделя, че пандемията от ковид е „ най-лошата рецесия в моя живот от Втората Световна война насам. “ Той счита, че поради тази рецесия хората са дезориентирани и уплашени, което ги кара да вършат неща, рискови за тях и за света.

Това включва приемането на рискови „ принадлежности за наблюдаване, основани от изкуствен интелект “, които могат да бъдат възприети даже в демократичните страни, поради обстоятелството, че са потребни при слагането на вируса под надзор. Той счита, че бъдещето в този момент е непредсказуемо. Ние сме в революционен миг, в който диапазонът от разновидности е доста по-голям в сравнение с в естествени времена, написа 19min.bg.

В изявление, оповестено в Ла Република, взето в Ню Йорк, Сорос показва загрижеността си на бъдещето на Европейския съюз и неговата накърнимост пред външните и вътрешни врагове.

Враговете на Европа имат едно общо нещо – те са съперници на отвореното общество. Най-големият от тези врагове е Китай, който наскоро надмина Русия като максимален зложелател, с помощта на потреблението на изкуствен интелект, който дава принадлежности за надзор, които са потребни за едно затворено общество, само че съставляват смъртна заплаха за отвореното общество.

Европа е уязвима, тъй като е “непълен съюз “, който няма задоволително пари да се оправи с двойното предизвикателство на пропадането от COVID-19 и климатичните промени. Неотдавнашната среща на Европейския съвет за  пакета за възстановяване  беше “некадърен неуспех “, споделя той, който обезпечава прекомерно малко пари прекомерно късно.

Въпреки че акцентира, че канцлерът Меркел заслужава хвалба, той счита, че тя е против надълбоко вкоренената културна съпротива. Германското отвращения от задълженията е преграда, която пречи на Европейски Съюз да отговори съответно на събитията. Немската дума Schuld има двойно значение. Означава и дълг, и виновност. Тези, които поемат дълг, са отговорни. Това усещане не приема, че кредиторите също могат да бъдат отговорни. Тази просвета специфичност е надълбоко вкоренена в Германия.

Отговорността за несъответстващи оздравителен проект лежи върху така наречен Пестелива петорка – Нидерландия, Австрия, Швеция, Дания и Финландия. Която разводни съглашението. Трагично е, счита Сорос, че тези всъщност проевропейски страни работят по доста себелюбив метод. Това докара до орязване на проектите за климатичните промени и отбранителната политика и сътвори проблеми за южните страни, които бяха най-тежко ударени от вируса.

Сорос признава, че към този момент няма задоволително време Европейски Съюз да одобри дълготрайни облигации.

 
 
Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР