снимка pixabayПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп ще посети по-малкия си

...
снимка pixabayПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп ще посети по-малкия си
Коментари Харесай

По-малкият брат на Доналд Тръмп е приет в болница в Ню Йорк

снимка pixabay

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп ще посети по-малкия си брат Робърт, който е в болница в Ню Йорк, заяви Белият дом, представен от Агенция Франс Прес.

Говорителят Джуд Дир съобщи, че Тръмп, който отпътува в петък до своя голф клуб в Ню Джърси, ще отиде в Ню Йорк с цел да види болния си брат.

Според изявления в американските медии, братът на президента е тежко болен, само че детайлности към болестта му не се оповестяват. Тръмп сподели единствено, че " му е мъчно ".

Макар и надалеч по-малко прочут от по-големия си брат, Робърт Тръмп от дълго време е неразделна част от империята на фамилните парцели и е предан към президента.

Робърт Тръмп безрезултатно изиска от съда да получи предписание, предотвратяващо публикуването на книга от племенницата му Мери Тръмп, наречена „ Твърде доста и в никакъв случай задоволително: Как моето семейство сътвори най-опасния човек в света “.

Книгата, която разказва Доналд Тръмп като артикул на " токсично " семейство, е " срам ", съобщи Робърт Тръмп. Въпреки че беше приложена краткотрайна ограничаваща заповед, арбитър я анулира през юли, като разреши публикуването й.

На конференция президентът Тръмп назова брат си „ прелестен “ и сподели, че той и брат му „ имат страхотни връзки “. Предстои Тръмп да изнесе тирада пред съюза на служителите на реда в Ню Йорк по-късно в петък.

 

Канал 3

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР