Снимка pixabayОт полицията в Южна Корея смятат, че може би

...
Снимка pixabayОт полицията в Южна Корея смятат, че може би
Коментари Харесай

Разкриха сериен убиец 30 години по-късно

Снимка pixabay

От полицията в Южна Корея считат, че може би са разрешили случая със сериен палач, който изнасилвал и умъртвявал дами преди 30 години. В интервала 1986 – 1991 година от полицията посвещават към 1.8 млн. часа труд за следствието на гибелта на 10 дами в Хуасеонг, южно от Сеул, оповестява Profit.bg.

``
реклама

Сега нови ДНК проби свързват 56-годишния Лий Чун-джае с минимум три от убийствата.

Заподозреният към този момент излежава доживотна присъда за изнасилването и убийството на сестрата на брачната половинка му през 1994 година

Той отхвърля новите обвинявания, а против него не може да бъде заведено дело поради изтеклата отминалост по закононарушенията, осведоми BBC.

Жертвите му, които варират от тийнейджърки до жена на възраст над 70 години, въодушевяват основаването на отличен с награди филм на име „ Спомени за ликвидиране “.

В разгара на случая полицията проверява близо 21 000 души и съпоставя пръстовите отпечатъци на други 20 000, само че без триумф.

" Поднасям моите най-дълбоки съболезнования на жертвите и техните фамилии, както и тези на корейската република за това, че не съумя да позволи този случи дълго време, " съобщи пред AFP ръководителят на локалното полицейско звено Бан Ги-су.

" Ще създадем всичко по силите си да открием истината с чувството за историческа отговорност. "

Повечето от жертвите са били удушени, съгласно корейската новинарска организация Yonhap. Смята се, че за удушаването килърът е употребявал техни движимости, като чорапогащи и чорапи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР