Снимка: pixabayНа настоящата сесия на Общото събрание на ООН САЩ

...
Снимка: pixabayНа настоящата сесия на Общото събрание на ООН САЩ
Коментари Харесай

Гръмна чудовищен скандал по оста САЩ - Русия

Снимка: pixabay

На актуалната сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации Съединени американски щати не издадоха визи на 18 съветски дипломати. Това разкри зам.-ръководителят на съветската непрекъсната задача Генадий Кузмин.

Според РИА Новости само за актуалната седмица Вашингтон не е издал нито един документ, без виза даже е оставен и преводачът.

Както е известно, в края на септември САЩ не издадоха виза на сенатора Константин Косачев и девет други членове на съветската делегацията на път за Общото заседание. 

На 3 октомври стана известно, че част от съветските делегати, които е трябвало да вземат участие в работата на Първия комитет на Общото заседание на Организация на обединените нации, също не са получили американски визи. 

И на 8 октомври заради същия проблем беше прекратена работата на Шестия комитет на Общото заседание на Организация на обединените нации, който се занимава с правни въпроси.

Руското външно министерство вижда в тези дейности на Вашингтон очевидни опити да саботира работата на Организация на обединените нации.

Превод: „ Петел ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР