Снимка pixabayКуче четири дни се бори за живота си, след

...
Снимка pixabayКуче четири дни се бори за живота си, след
Коментари Харесай

Куче четири дни се бори за живота си, след като изяде подхвърлена отрова

Снимка pixabay

Куче четири дни се бори за живота си, след като попаднало на отрова, подхвърлена на крайбрежната алея в Бургас, заяви bTV.

Питбулът се озовава в клиника и незабавно стартира борбата за спасяването му. Животното четири дни е било на системи и в този момент към този момент е добре.

Собственикът споделя, че на 6 февруари сутрина се натъкнал на отровата, която е била скрита в топка от кайма. Оказва се, че по алеята има изхвърлени най-малко 10 такива топки. 

Ветеринарите обяснили, че тази отрова е била забъркана от експерт, защото с нея гибелта на животното настава постепенно след три-четири дни. Ако човек не види какво се е случило, може и да не разбере повода за гибелта на домашния си любим.

Мъжът е подал тъжба в полицията, а причинителят към този момент се търси. За миналата година в Бургас са формирани 29 досъдебни производства за свирепост към животни.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР