снимка: pixabayИзключително сериозни мерки въвежда за празниците в Испания. Ето

...
снимка: pixabayИзключително сериозни мерки въвежда за празниците в Испания. Ето
Коментари Харесай

Сериозни ограничения в Испания за празниците

снимка: pixabay

Изключително съществени ограничения вкарва за празниците в Испания. Ето в какво се показват: 

Правителството на Испания лимитира напредването сред районите по време на коледните празници поради пандемията от ковид. Това заяви на днешната конференция министърът на опазването на здравето Салвадор Иля, осведоми БГНЕС.

Той разгласи, че държавното управление е взело значимо решение, което може да бъде систематизирано в едно малко изречение: На Рождество си оставаме у дома.

От 23 декември до 6 януари жителите няма да имат право да напущат самостоятелната област, в която се намират. Изключение може да се направи само за фамилни стрещи. Мярката важи и за Канарските и Балеарските острови, които работят върху личен проект за ограничавания.

По време на взаимни обеди и вечери по случай празниците се позволява събиране на групи от не повече от 10 индивида, в това число децата. На Рождество и в новогодишната нощ полицейският час ще работи от 01:30 часа.

Министърът посъветва районите да се откажат от провеждането на мероприятия с наличието на доста хора. Препоръчва се на студентите, които ще се върнат вкъщи за празниците, 10 дни преди този момент „ да лимитират оптимално контактите си “, сподели Иля.

От началото на разпространяването на ковид в Испания са регистрирани повече от 1,66 млн. случая на заразяване, а над 45,7 хиляди пациенти починаха. В края на октомври държавното управление разгласи още веднъж режим на нараснала подготвеност, който остава в действие до май 2021 г. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР