Снимка: pixabayИталианските власти арестуваха 32-годишния Андреа Ренда, който се смята

...
Снимка: pixabayИталианските власти арестуваха 32-годишния Андреа Ренда, който се смята
Коментари Харесай

Арестуваха безработен мъж за убийството на българката в Калабрия

Снимка: pixabay

Италианските управляващи арестуваха 32-годишния Андреа Ренда, който се счита за хипотетичен палач на българката Анелия Димова в Калабрия през нощта против 30 август, написа standartnews.com.

55-годишната жена беше открита убита в дома си в Белведере Маритима, до Козенца

Италианските медии цитират локалните управляващи, съгласно които става въпрос за ликвидиране за обир на предмети с неособено висока стойност. Така разказва претекстовете на закононарушението шефът на карабинерите в Козенца Пиетро Сутера.

Димова беше открита с разрушен череп и с забрадка върху лицето си, прикрепена с тиксо. Жертвата не е познавала нападателя си.

Българката, която живеела от дълги години в крайбрежното градче, прекарала вечерта преди убийството със свои другари. Благодарение на фрагментите от видеокамерите наоколо до дома на Анелия карабинерите съумели да разпознават хипотетичния палач.

Кадрите от камерите запечатали локалния гражданин Андреа Ренда, незает и с чисто правосъдно досие, да влиза в къщата на българката в 2,07 часа и да излиза в 2,40. Според управляващите точно през тези 33 минути Ренда нанесъл смъртоносните удари по главата на жертвата си най-вероятно с бутилка уиски.

Ренда се опитал да продаде откраднатото на магазин, изкупуващ злато в Белведере. Всичко това било снимано от градски видеокамери до въпросния магазин. Карабинерите запорирали откраднатите предмети. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР