Снимка: pixabayБългария получава признание като надежден съюзник в НАТО от

...
Снимка: pixabayБългария получава признание като надежден съюзник в НАТО от
Коментари Харесай

Държавният департамент на САЩ похвали България, че дава приоритет на военната модернизация

Снимка: pixabay

България получава самопризнание като благонадежден съдружник в НАТО от Официалния блог на Държавния департамент на Съединени американски щати. Това съобщи посолството на Съединени американски щати у нас във фейбсук. 

" Посолството на Съединени американски щати на драго сърце оповестява, че България получава самопризнание от DipNote - формалния блог на Държавния департамент на Съединени американски щати - като съдружник, на който Америка може да разчита. DipNote твърди, че Република България и Съединените щати са построили връзки, които са образец за тесните връзки, които Америка има със съдружниците от НАТО.

Официалният блог на Държавния департамент на Съединени американски щати хвали България за това, че дава приоритет на военната рационализация и че самодейно е оповестила желание да усили разноските си за защита до 2 % от Брутният вътрешен продукт до 2024 година Помощта, която Съединени американски щати са дали на България в областта на сигурността през последните 25 години, възлиза на над 340 милиона $. Съединени американски щати и България работят дружно за възстановяване на сигурността в Източна Европа ", се споделя още в известието.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР