Снимка: ПискабейНеприятен инцидент е претърпял Михаил Саакашвили в Гърция.Бившият грузински

...
Снимка: ПискабейНеприятен инцидент е претърпял Михаил Саакашвили в Гърция.Бившият грузински
Коментари Харесай

Пребиха бивш грузински президент в Гърция

Снимка: Пискабей

Неприятен случай е претърпял Михаил Саакашвили в Гърция.

Бившият грузински президент е бил атакуван в Атина, където имал среща с грузински емигранти, твърди уеб сайтът Спутник Грузия.
Информацията бе публикувана и от организация ТАСС, представена от Novini.bg.


Според опозиционната телевизия " Мтавари " пред входа на постройката, в която трябвало да се състои срещата, юноша с качулка на главата се нахвърлил върху Саакашвили, като го блъснал няколко пъти по главата. При случая потърпевши още няколко души.

Саакашвили въпреки всичко съумял да се срещне с емигрантите и да им опише за своите политически проекти.

Саакашвили беше президент на Грузия от 2004 до 2013 година След провалянето на неговата партия Единно национално придвижване на изборите и приключването на президентския му мандат той напусна страната и живя в чужбина до 2015 година, когато получи украинско поданство.

През последните години активността на Саакашвили и неговите последователи в Грузия доведоха до няколко правосъдни каузи. До момента той има две задочни присъди на общо 6 години затвор и в съда се гледат още няколко каузи против него, отбелязва Спутник Грузия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР