Снимка ПиксабейВаксинацията там започва до дни. Ето какво се знае

...
Снимка ПиксабейВаксинацията там започва до дни. Ето какво се знае
Коментари Харесай

Генерал, отговарящ за разпространението на ваксините в САЩ, призна, че не е успял да постигне първоначалния брой дози, обещани на щатите

Снимка Пиксабей

Ваксинацията там стартира до дни. Ето какво се знае до този миг:

Генерал, отговарящ за разпространяването на ваксини Covid в Съединени американски щати, призна, че не  е съумял да реализира първичния брой дози, обещани на щатите.

Генерал Густав Перна, началник на интервенция " Warp Speed ", съобщи, че е поел персонална отговорност за неуспеха пред губернаторите, съобщи BBC.

Щатски управляващи показаха  тревога за понижаване на упования брой дози.

" Аз съм този, който утвърди планирани описи. Аз съм този, който утвърди разпределения ", сподели той. " Няма проблем с процеса. Няма проблем с имунизацията Pfizer. Няма проблем с имунизацията Moderna. Аз не съумях., сподели той.

" Ню Йорк Таймс " изброи 14 щата, в това число Калифорния, Ню Джърси и Мичиган, които са известени, че  ще получат по-малък брой дози от авансово плануваното.

Губернаторът Джей Инсли от щата Вашингтон написа в туитър в Twitter: " Това е разрушително и разочароващо. Нуждаем се от точни, предсказуеми числа, с цел да планираме и осигурим триумф на място. "

Губернаторът на Мичиган Гретхен Уитмър съобщи, че Белият дом " постепенно движи процеса ".

Генерал Перна призна, че  не знае с акуратност по кое време ще бъдат разпределени  всички налични ваксини.

Наскоро утвърдената ваксина Moderna ще стартира да се доставя в неделя и че е на път да получи общо към 20 милиона дози от имунизациите до щатите до първата седмица на януари.

Той съобщи, че се надява системата да работи " безупречно ".

Твърди се, че и двете ваксини  са с към 95% успеваемост.  Програмата за имунизация в Съединени американски щати има за цел да доближи 100 милиона души до април.

Припомняме, че в това време, президентът предели като " подправени вести " обвиняванията, че Съединени американски щати се оправят най-зле с ковид и се похвали с създадените ваксини.

Също по този начин се проверяват сигнали за тежки реакции на имунизирани.

Съединени американски щати са записали над 17,5 милиона от 76 милиона инфекции, доказани в международен мащаб от началото на пандемията, дружно с 315 000 смъртни случая.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР