Снимка ПиксабейПазят ли в тайна правителствата контакт с извънземни?Извънземните цивилизации

...
Снимка ПиксабейПазят ли в тайна правителствата контакт с извънземни?Извънземните цивилизации
Коментари Харесай

NBC цитира израелски учен: САЩ имат контакт с извънземни. Тръмп щеше да го обяви, но го спряха, защото хората не са готови

Снимка Пиксабей

Пазят ли в загадка държавните управления контакт с извънземни?

Извънземните цивилизации съществуват и си сътрудничат с хората на Земята твърди почитан израелски боен и влиятелен академик, предават The Jerusalem Post, NBC News и други международни медии, представени от technews.bg.

линк към NBC - 

Хаим Ешед, някогашен началник на израелската стратегия за галактическа сигурност към военното министерство и професор в Института за галактически проучвания Ашер Технион, направи сензационно изказване. Според него, извънземните освен съществуват, само че към този момент взаимодействат с човечеството.

В изявление за израелския вестник Yediot Aharonot Ешед споделя, че е основана " Галактическа федерация ", в която си сътрудничат представители на извънземни цивилизации и хора. " Галактическата федерация " има загадка подземна база на Марс, където извънземни и американски експерти работят един до друг. Целта на взаимната работа е да се разбере Вселената, нейната конструкция и закони на битие.

Според учения, израелските и американските управляващи са добре осведомени със съществуването на извънземни и разполагат с цялата информация за работата на Галактическата федерация. Според израелецът за плана загатнал наскоро и американският президент Доналд Тръмп, само че той бил разколебан от федерацията да не популяризира сходна информация с аргумента, че човечеството към момента не е готово за такива познания.

" Ако преди пет години бях приказвал за това, което разкрих през днешния ден, щях да бъда приет в болница. Но нещата в този момент са разнообразни. Няма какво да изгубвам - аз съм влиятелен експерт, имам самопризнание в научната общественост. Можеха да ни кажат за съществуването на извънземни, само че това не бе направено от боязън от всеобща нервност. " Галактическата федерация " чака човечеството да доближи стадия на развиване, когато ще проумее космоса и ще научи за извънземните ", цитира думите на 87-годишния академик The Jerusalem Post.

Хаим Ешед, който оглавяваше галактическата стратегия на израелското министерство на защитата в продължение на 30 години, не разкрива детайлности за съдействието сред извънземните и управляващите на най-малко две земни страни, както и дали извънземните цивилизации ще се свържат със земните поданици в близко бъдеще.

Ешед показа и новата си книга " Вселената оттатък хоризонта - диалози с професор Хаим Ешед ", дружно с други детайлности по какъв начин извънземните са предотвратили нуклеарен апокалипсис и по кое време можем да посетим " Мъжете в черно ".

Настоящият ръководител на Израелската галактическа организация, Исак Бен-Израел, е декларирал пред медиите, че Ешед е отишъл " прекомерно надалеч " с изказванията си, само че " неговата съвестност не би трябвало да се слага под въпрос и неговата позиция на водач в неговата област остава непокътната ".

Въпреки това скептиците са на мнение, че Ешед търси медийно внимание и акцентират огромната му възраст като причина за вероятни погрешни, само че гръмко звучащи изявления, с които да притегли внимание към себе си

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР