Снимка: Пиксабей/lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Не е зле да преосмслите отношенията си със

...
Снимка: Пиксабей/lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Не е зле да преосмслите отношенията си със
Коментари Харесай

Везни - в никакъв случай днес не давайте никакви обещания

Снимка: Пиксабей

/lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
Не е зле да преосмслите връзките си със своята сантиментална половинка. Дайте си сметка, че би трябвало да отхвърлите всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако смятате, че сте създали всичко допустимо, би трябвало да се замислите за внасяне на съществени промени в обстановката.

Телец

Днес е огромна вероятността, някой Ваш другар да престане да Ви бъде единствено другар. Само че преди да се решите на сходна крачка, замислете се, тъй като приятеля при всички положения ще загубите. Ако сте твърдо уверени в своите усеща - тогава дерзайте.
 

Близнаци

Съвместните финансови и всякакви други парични въпроси, свързани с Вашия обичан човек, може да се окажат комплицирана тематика за разискване. Това значи, че би трябвало да заемете твърда позиция, в случай че се отнася за някой родственик или другар, които имат табиет да взимат пари на заем и да не го връщат в точния момент. Може и да изпитвате възприятие за виновност, защото не сте им помогнали, само че по този начин ще съумеете да избегнете голям брой проблеми, които биха зародили, в случай че се бихте съгласили.
 

Рак

Това е един от тези дни, когато може да си позволите на практика всичко. Вашият персонален престиж надали ще бъде подложен под подозрение. Обещават да бъдат сполучливи контактите с хора от чужбина, с известни фигури в региона на науката, обществената активност, политиката и юриспруденцията. Ще имате триумф във всички инициативи, които се отнасят до свободното и самостоятелно творчество. Възможни са щастливи събития, свързани с децата или фамилията, а може и с любовния живот.
 

Лъв

Чувствате, е на процедура в работата сте попаднали в задънена улица.. Това не е най-приятното положение, само че в случай че обсъдите своите отдавнашни фантазии,, още веднъж ще усетите вяра. Открити сте за нови хрумвания, само че доста мощно Ви напряга възприятието, че би трябвало неотложно да вземете решение по този мотив. Ангажирайте мозъка си и креативното решение единствено ще се появи...
 

Дева

Колкото и да се пробва през днешния ден Вашият обичан човек да Ви потвърди, че не му е все едно какво мислите, чувствате или желаете, само че просто не може да го изрази в нужната степен, това ще му се удава много мъчно. Задачата Ви е, да го разберете от половин дума, или просто да му повярвате. Останалото ще се подреди.
 

Везни

В никакъв случай през днешния ден не давайте никакви обещания. Може единствено след вечеря, когато си почивате след изобилния обяд. Защото другояче, напълно тъкмо, ще вземете погрешно решение, доето доста ще повреди връзките с обичания Ви човек.
 

Скорпион

Притежавате забележителна упоритост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои връзки се явява предимство, а в други - минус. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става триумфът, само че в персоналните напълно не е по този начин. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и въодушевление.. Постарайте се да избегнете импулсивното и надменно държание. В професионалната Ви работа може да се появят спорове, стимулирани от властта и престижа. Времето не е уместно за решение на парични проблеми.
 

Стрелец

Днес ще Ви се желае да прегърнете своя обичан човек и да не го пускате по опция на никое място без Вас и, несъмнено, в никакъв случай. Ако това не се получи, а най-вероятно по този начин и ще стане, постарайте се да се наслаждавате на всяка секунда, прекарана дружно. Те са действителното благополучие.
 

Козирог

Днешният ден ще бъде удобен за срещи с близки хора и с родственици. Може да се позанимавате с домашна работа и да организирате фамилен празник. Общуването през днешния ден ще бъде прелестно и увлекателно и ще научите доста забавни неща. Бъдете открити за нова информация. Разговорите ще бъдат интелектуални. Вероятни са материални придобивки и парични приходи.
 

Водолей

Ще можете да постигнете положителни резултати в професионалната си активност, дори и да не придавате огромно значение на работата си. Това точно е денят, в който триумфът самичък ще се пъха в ръцете Ви, без значение дали полагате въпреки и минимални старания, с цел да се възползвате от обстановката. Ясно е, че за главозамайващи кариерни висоти през днешния ден може единствено да мечтаете, само че пък възстановяване на финансовото състояние през този ден е изцяло допустимо. Отношенията Ви с околните се подреждат добре, а Вие ще се окажете и посланик, и миротворец, и източник на всеобща наслада. Така че не губете оптимизмът и положителното си въодушевление!
 

Риби

Изгубили сте доста време, с цел да вземете някакво съществено решение, или да определите своята философска позиция.. И в случай че през днешния ден някой сложи Вашата позиция под подозрение, не би трябвало да се съмнявате в нея. Въобще не сте задължени, да изслушвате това. Другите хора прокарват своите лични ползи и не схващат, към какво се стремите Вие. Може да опитате да им го обясните, само че е прекомерно евентуално единствено да си загубите времето. Те са твърдо уверени в своята справедливост също като Вас, и по тази причина надали ще съумеете да стигнете до компромис.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР