Снимка: ПФК СпартакСпартак ще се завърне в професионалния футбол. Тази

...
Снимка: ПФК СпартакСпартак ще се завърне в професионалния футбол. Тази
Коментари Харесай

Янчо Андреев: Спартак ще се завърне в професионалния футбол

Снимка: ПФК Спартак

Спартак ще се завърне в професионалния футбол. Тази убеденост изрази полузащитникът на варненци Янчо Андреев. Със своите 10 гола за Спартак Варна този сезон той се трансформира в съществена фигура в тима на " соколите ", написа Dsport.

9 пъти той осъществя в противниковите мрежи в Североизточната Трета лига, а един път означи и против Арда в мача за Купата. Впечатлява с положителния взор върху играта, с обмислен шут от отдалеченост и с темперамента си на терена. Варненският Ди Канио, както някои започнаха да го назовават и поради леката аналогия с някогашния нападател на Лацио, Юве и Милан, изрази убеденост, че Спартак ще се завърне в професионалния футбол.

" С футбол започнах да се занимавам в Добруджа, след което ме взеха в школата на Черно море. Минах през всички гарнитури на " моряците ". Принципно играех като нападателен полузащитник, само че в Черно море по това време имаше доста положителни футболисти и беше доста мъчно да се пребориш да играеш на типичната си позиция. Тогава в отбора се подвизаваха играчи като Георги Илиев, Александър Александров, Здравко Лазаров, Жардел... Случваше ми се тогава да ме пускат даже да играя и бек ", споделя в изявление за Дарик радио и dsport 30-годишният халф на " Спартак ", който е уверен, че " соколите " ще се завърнат в професионалния футбол. 
" Имаме дълъг път да извървим,но с добра организация, твърдоглав труд и неизменност ще успеем да влезем във Втора лига ", сподели още игралият във втория ешелон с екипа на Добруджа Андреев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР