Снимка: ПФК Спартак Варна, фейсбукДоволен съм от раздаването на момчетата,

...
Снимка: ПФК Спартак Варна, фейсбукДоволен съм от раздаването на момчетата,
Коментари Харесай

Треньорът на Спартак: Можехме да вкараме още голове в Търговище

Снимка: ПФК Спартак Варна, фейсбук

„ Доволен съм от раздаването на момчетата, активизираха се, откакто останахме с човек по-малко и справедливо спечелихме. ”

Това съобщи за „ Петел ” треньорът на Спартак Васил Петров след успеха с 2:0 над Светкавица в Търговище.

„ Червеният картон на Янчо Андреев пристигна след детинска неточност, само че откакто видях държанието и реакцията на футболистите, бях спокоен. Дори на полувремето смятах, че ще вкараме още един гол, само че не стана, макар че създадохме доста положения след почивката. Тогава показахме тактическа дисциплинираност, затворихме зоните откъм гърба и преливахме бързо от отбрана в офанзива. Имахме много обстановки за гол, имахме и греди ”, добави Петров.

Последният посочи, че решението да не употребява Янаки Смирнов в срещата, е персонално негово. „ Това са вътрешни неща, по този начин съм решил. ”, аргументира отсъствието на капитана Петров.

Запитан какво чака от неделното домакинство с водача Черноломец, експертът сподели: „ Така се получава, че в трети мач подред ще играем с тим преди нас в класирането. Справихме се със Септември и Светкавица, и мисля, че в случай че покажем същите игри, ще победим и и Попово. ”

Треньорът призна още по какъв начин желае да играе отсега нататък Спартак и по кое време ще притегли още нови попълнения.

„ Искам да играем тактически вярно, да играем хубав футбол, да има дисциплинираност в двете етапи и да поддържаме непрекъснато положително игрово равнище на терена. За тази група, с тези футболисти и с този тим, ние сме в положение да реализираме крайната цел. Въпреки това има и постове, на които ни трябват нови играчи, с цел да повишим вътрешната конкуренция. Работим непрекъснато по селекцията и най-късно през зимната пауза ще вземем най-малко две нови попълнения. ”, приключи Васил Петров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР