Снимка: PexelsЗа необичайно топло време във Великобритания, съобщават местните информаионни

...
Снимка: PexelsЗа необичайно топло време във Великобритания, съобщават местните информаионни
Коментари Харесай

Необичайно топло време във Великобритания

Снимка: Pexels

За извънредно топло време във Англия, оповестяват локалните информаионни организации. Температурите надвишиха 30 градуса. Метеоролозите означиха, че през септември към този момент е била записана по-висока температура спрямо август тази година, което не се е случвало от 2016 година насам.

След много противен август и почнал с доста слънце септември в Уелс и в Лондон живачният дирек се изкачи до близо 31 градуса. Статистиката демонстрира, че за последните 50 години това е седми септември, когато температурите надвишават 30 градуса и втори следващ септември. 

Горещо е времето и в Ирландия, където, съгласно някои метеоролози, от 1906 година не е отбелязвана толкоз висока температура. 

От четвъртък обаче се чака намаление на температурите и към този момент има издадени предизвестия за значителни превалявания и гръмотевични стихии. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР