Снимка: PexelsЗа хакерска атака срещу сайта за електронно преброяване, който

...
Снимка: PexelsЗа хакерска атака срещу сайта за електронно преброяване, който
Коментари Харесай

Хакери са атакували сайта за електронно преброяване

Снимка: Pexels

За хакерска офанзива против уеб страницата за електронно броене, който започва в 00.00 часа през днешния ден, заяви на конференция заместник-председателят на Националният статистически институт Диана Янчева.

По информация отпреди 5 минути, има хакерска офанзива, която евентуално ще е причина за ограничение на ресурса, с цел да бъде лимитирана тази офанзива. Колегите работят сега, допускам че до половин час ще съумеят да блокират айпи адресите, от които се излъчват офанзивите, съобщи Янчева, представена от " Новини.бг ".

Тя увери, че няма заплаха за персоналните данни на жителите. Хакерската офанзива е отразена още в първата степен на отбрана, а тя е четиристепенна, разясни зам.-председателят на Национален статистически институт.

Тази офанзива е един добър тест. Взели сме всички ограничения, с цел да няма приключване на данни, разяснява и ръководителят на Национален статистически институт Сергей Цветарски.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР