Снимка: PexelsЗа една зодия денят ще е доста успешен, а

...
Снимка: PexelsЗа една зодия денят ще е доста успешен, а
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Снимка: Pexels

За една зодия денят ще е много сполучлив, а на друга й предстоят срещи, които ще й издигнат настроението.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен
На Вашия обичан човек през днешния ден няма да е задоволително Вашата компания. Вие ще бъдете заети с някаква друга работа и няма да имате опция да разговаряте с него толкоз, колкото му е належащо. Затова бъдете подготвени за обиди от друг темперамент и огромно недоумение от негова страна, написа

Телец

През първата половина на деня нещата ще се подреждат доста удачно. Това време е доста уместно за работа, изискваща вглъбеност и нараснало внимание. Може да въвеждате ред в документи, да съставяте доклади и салда, и да вършиме финансови проекти. Не биха минали зле и договаряния, защото бихте съумели да намерите неопровержими доказателства за своята справедливост. Втората половина на деня е доста по-малко плодотворно време, само че пък доста прелестно. Звездите ще Ви поглезят с положителни страсти и непредвидени наслади. Възможни са срещи, които ще издигнат настроението Ви, написа

Близнаци

Денят е подобаващ за това, във Вашата сбирка от разрушени сърца, да се прибави още едно. Впрочем, звездите Ви поучават да преразгледате кандидатурата на оня, който е кандидат, да стане следващия експонат.: може би е заслужен, с него да се отнасяте по различен метод?
 

Рак

За Вас този ден е много сполучлив. Той открива благоприятни условия, за които до този миг сте могли единствено да мечтаете.. Може да се окаже късмет да получите отлична работа, или, удържайте безусловна победа над противници и съперници, да затвърдите своите позиции на настоящето си място. Имайте поради, че в този момент звездите чакат от Вас дейности, и няма да имате време за размишления и подозрения. Много е значимо, да не забравяте и за почивката: денят ще бъде много кондензиран, и Вие напълно ще останете без сили, в случай че не попълните запасите си от сила. Избягвайте неприятните диалози., които през днешния ден ще Ви работят изключително угнетяващо.
 

Лъв

Ако някой Ви изпраща странни сигнали, това още не значи, че би трябвало да ги приемете. Възможно е да е добре да погледнете в обстановката по на надълбоко, което би Ви помогнало да разберете, какво е послужило за причина за тези сигнали. Вероятно заслугата да не е Ваша, въпреки че се считате за център на Вселената. Един от методите до край да разберете ставащото, е просто да попитате за това своя събеседник, без да засягате неговите усеща и без да провокирате опълчване.
 

Дева

Най-добрият Ви другар през днешния ден ще се окаже и най-хубав асистент при решение на любовните проблеми. Той ще Ви посъветва, ще Ви изслуша, и дори е изцяло допустимо, по някакъвв метод да се опита да покаже на обекта на Вашите въздишки, възприятията Ви. Ако намирате последното за несвоевременно, най-добре ще бъде незабавно да прдупредите приятеля за това. За всеки случай...
 

Везни

Възможни са проблеми в общуването, а най-вероятни са различията при разискване на въпроси, отнасящи се до пари и скъпи движимости. Развеждащите се съпрузи могат да се скарат вечно, в случай че тъкмо през днешния ден заговорят за подялбата на взаимно добитото имущество. Ако се каните да прекарате този ден дружно с обичания човек, посветете времето на занимания, които да са увлекателни и за двамата. Безделието, дори и да е взаимно, се отразява доста неприятно на настроението и води до нараснала нервност, дори и до настъпателност. В края на деня е допустимо главоболие, а през нощта - безсъница.
 

Скорпион

Вниматерлно подбирайте сътрудниците си. Сред тях може да се окажат хора, които са в положение да Ви навредят. Оставете настрани професионалните и персоналните упоритости през този ден. Не бихте могли да ги удовлетворите и по тази причина не се отчайвайте, в случай че нещо не се получи по този начин, както сте го очаквали. Вие просто вършете своето. Възможно е обостряне на връзките в работния колектив или в фамилната среда, като нещата може да доближат сериозна точка. Не забравяйте, че справедливостта и уважението към закона в този миг са за предпочитане пред багра без правила. Бъдете деликатни, с цел да не би (ако се стигне до битка), в разгара на борбата да издадете своите секрети.
 

Стрелец

Ако някой знак е прочут със устрема си към всичко ново, това е Вашия. Во в този миг, без значение дали вярвате или не, Вселената упорства, да опитате нещо ново в паричните работи. Ако си попомисляте да заработите някакви пари в допълнение, убедете се, че това занятие би Ви било забавно.При Вас ще се получи, като се имат поради поддръжката на невероятното количество астрологически въздействия.. Просто подайте знак на висшите сили, когато почувствате, че сте подготвени.
 

Козирог

Вашият обичан човек през днешния ден ще поеме цялостна отговорност за всяко Ваше деяние или крачка. Съвсем ясно е, че може да извършите по този начин, че той да съжалява за това, в случай че се наложи да се срами за някоя Ваша постъпка, само че звездите напълно не Ви предлагат, да се държите по подобен метод. Нали отново ще се виждате?...
 

Водолей

Подходящ ден, с цел да се избавите от боклуците. Заслужава си да извършите разчистване освен на стените и шкафовете, само че и ъгълчетата на личната си душа. Не е изключено и върху нея да лежи някакъв товар, който от дълго време е трябвало да свалите.
 

Риби

Предстои Ви сполучлив ден. Вашият обичан човек ще бъде непрекъснато до Вас, когато се занимавате със своите работи, само че това напълно няма да Ви пречи. Напротив, това ще Ви разреши да се занимавате със своите работи и да се чувствате по-уютно и предпазено. Както в никакъв случай.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР