Снимка PexelsВластите в Ню Йорк ще задължат учителите и персонала

...
Снимка PexelsВластите в Ню Йорк ще задължат учителите и персонала
Коментари Харесай

Кметът на Ню Йорк: Учителите и персоналът в училищата да се ваксинират срещу Covid-19

Снимка Pexels

Властите в Ню Йорк ще задължат учителите и личния състав в държавните учебни заведения да се имунизират против Covid-19, заяви кметът Бил де Блазио, представен от Ройтерс.Те би трябвало да имат най-малко една доза до 27 септември и няма да разполагат с опция да се тестват ежеседмично вместо това, съобщи. 

Преди това от Пентагона оповестиха, че настоящите военни и резервистите ще бъдат задължени да си слагат ваксина. Очаква се министърът на защитата Лойд Остин да издаде заповед със периоди за имунизация на персоналния състав, която ще се отнася за към 1 милион и 300 000 души.

Нарежданията идват на фона на цялостното утвърждение, което американската Администрация по храните и медикаментите даде за имунизацията на " Пфайзер - Бионтех ". Препаратът  досега се прилагаше с позволение за незабавна приложимост. 
В телевизионно послание  след приемането на утвърждението президентът Джо Байдън прикани частния бранш да ускори условията, свързани с съществуването на имунизация за ускорение на имунизационната акция в страната.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР