Снимка PexelsВ доклад на организацията се казва, че хиляди европейски

...
Снимка PexelsВ доклад на организацията се казва, че хиляди европейски
Коментари Харесай

Гардиън: На граждани на ЕС се предлагат финансови поощрения, за да напуснат Обединеното кралство

Снимка Pexels

В отчет на организацията се споделя, че хиляди европейски жители, които сега работят в домове за обществени грижи или в здравепозването.

На жители на Европейски Съюз се оферират финансови поощрения, с цел да изоставен Обединеното кралство няколко месеца преди да изтече крайният период за кандидатстване за установен статут, оповестява „ Гардиън “.

От 1 януари жители от Европейски Съюз тихомълком са добавяни в държавна скица за непринудено завръщане в страните, от които идват, като им се предлага финансова помощ, написа „ Гардиън “. Плащането включва цените за билети и до 2000 паунда подкрепяне за определяне назад вкъщи. Схемата цели оказване на помощ на имигранти в Обединеното кралтво да изоставен непринудено.

Работещите в организации, които оказват помощ на по-уязвимите жители на Европейски Съюз на Острова обявиха, че предлагането на пари за завръщане по родните места опонира на изказванията на държавното управление, че прави всичко допустимо да предизвиква хората да се записват за статут на уседналост. Крайният период за подаване на документи за подобен статут за пребиваващите в Обединеното кралство европейци изтича на 30 юни. 

Разпространената информация от „ Гардиън “ идва след предизвестие по-рано от Общия съвет за благополучие на имигрантите, че хиляди основни европейски служащи рискуват да изгубят законното си право да останат в Обединеното кралство. В отчет на организацията се споделя, че хиляди европейски жители, които сега работят в домове за обществени грижи или в здравепозването на предна линия в битката против ковид, а също в строителството, производството и селското стопанство, могат да изгубят полагащия им се законно статут и да бъдат принудени да изоставен страната.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР