Снимка: PexelsУжасен инцидент е станал в Косово, където в град

...
Снимка: PexelsУжасен инцидент е станал в Косово, където в град
Коментари Харесай

Застреляха двама политици в Косово

Снимка: Pexels

Ужасен случай е станал в Косово, където в град Печ нощес бяха убити двама души. Единият от тях е претендентът за кмет на Печ от Демократическата партия на Косово /ДПК/ Астрит Адемай, а вторият - почитан представител на ДПК и претендент за кмет на Дечани на изборите през 2017 година Блеранд Кадриай, оповестява вестник " Данас ", като се базира на косовската полиция и локалните медии.

В стрелбата са ранени трима души, двама от които умряли на път за болничното заведение, прецизира полицията, написа " Нова телевизия ".

Премиерът Албин Курти съобщи, че е шокиран от двойното ликвидиране и изрази съболезнования на околните на убитите. ДПК също изрази шока си от убийството и изрази съболезнования.

В Печ във вторник умря още един претендент за кмет, само че след малко боледуване, на 73-годишна възраст, добавя " Данас ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР