Снимка: PexelsТорнадо връхлетя италианския остров Пантелерия. Загинали са двама души.

...
Снимка: PexelsТорнадо връхлетя италианския остров Пантелерия. Загинали са двама души.
Коментари Харесай

Торнадо взе жертви на италианския остров Пантелерия

Снимка: Pexels

Торнадо връхлетя италианския остров Пантелерия. Загинали са двама души. Ранените за в този момент 9 души, от които четирима са в тежко положение. Издирват се изчезнали, заяви БНР.

Остров Пантелерия, който се намира южно от Сицилия, бе връхлетян ненадейно от мощното торнадо, което се случва за първи път с такава мощ в този регион на Италия.

В крайбрежната зона Кампобело вихърът безусловно вдигнал във въздуха дузина коли, които летели като листа и паднали из полята. Пътуващите в тях били изхвърлени на открито. Двама са починали, единият от които пожарникар, който не е бил на работа. Ранените са също вследствие на стихията.

Нанесени са вреди на типични за региона къщи издигнати от камък, на други са отнесени покривите. Очевидци приказват за безспорен апокалипсис. Кметът на Пантелерия Винченцо Кампо дефинира случилото се като ненадейно злополучие. Над остров Сицилия и региона неприятното време ще продължи и през идващите часове.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР