Снимка PexelsСтранна находка учуди млад пловдивчанин, който, прибирайки се към

...
Снимка PexelsСтранна находка учуди млад пловдивчанин, който, прибирайки се към
Коментари Харесай

Пловдивчанин се натъкна на овца в центъра на града

Снимка Pexels

Странна находка учуди млад пловдивчанин, който, прибирайки се към дома си на ул. " Капитан Райчо ", се натъкнал на овца, която обикаляла към павилионите с дюнери на кръстовището с бул. " Цар Борис Трети Обединител ". Не можем да извадим селото от града, ей! - сподели той.

" Тръгна към булеварда, колите започнаха да стопират, с цел да не я прегазят, водачите надуха клаксоните и животното се тормози и побягна назад към " Гранда ". Сви в една от уличките и я изгубих от очи. Но наоколо не видях никой, който да си я търси. Повечето минувачи я гледаха с интерес, други я снимаха " описа пловдивчанинът, представен от Трафикнюз.

Само преди месец в комплекс " Оазис " в Кичук Париж бяха снимани две кози, които бяха полегнали сред етажите. В следствие се оказа, че това е интензивно мероприятие на зевзеци. Напоследък свикнахме да гледаме свине към Първо районно в Кючука и към Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски ” на бул. " България ". Коне се разхождат в регион „ Източен ”, а в Столипиново ” от скоро се следи и популация на овце. Последните даже се отглеждат под терасите на блоковете. На Гребната база от време на време се разхождат и пасат крави.

В този ред на мисли и при свободно отглежданите животни в града, съществуването на зоопарк става безусловно излишно. Общината може да си спести този масраф, защото  по улиците към този момент има задоволително представители на фауната. За по -екзотичните типове, ще разчитаме на Animal Planet.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР