Снимка PexelsСпоред решението: страните-членки трябва да отказват разрешение за приземяването,

...
Снимка PexelsСпоред решението: страните-членки трябва да отказват разрешение за приземяването,
Коментари Харесай

Офнюз: България допусна самолет на Беларус над страната ни въпреки санкциите

Снимка Pexels

Според решението: страните-членки би трябвало да отхвърлят позволение за приземяването, излитането или прелитането над техните територии на всеки аероплан на въздушните линии на Беларус, включително и на товарните.

Самолет на беларуската самолетна компания Белавия е минал над България на 2 юни, макар глобите на Европейски Съюз. Обяснението на българските управляващи е, че глобите влизат публично в действие довечера, съощава

Полетът е от Минск до Тирана, водачите са заобиколили Украйна, Унгария и Сърбия, какъвто е нормалният им маршрут, последно изпълнен на 26 май. Те са поели на изток към територията на Русия, минали са над Черно море, над България и Северна Македония, преди да кацнат в Тирана.

Санкциите на Европейски Съюз влязоха в действие през днешния ден в 22:00 ч. по Гринуич, само че доста от страните в Европейски Съюз и Украйна не разрешиха кацането на свои летища за беларуския транспортьор в първите дни след срещата на върха на Европейски Съюз на 24 май. Тогава беше взето политическото решение да се забрани на беларуските самолетни компании да летят до Съюза. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР