Снимка PexelsПробойна с размери от 5 до 12 м се

...
Снимка PexelsПробойна с размери от 5 до 12 м се
Коментари Харесай

Взривилият се танкер в Азовско море се проби. Дупката е от 5 до 12 метра

Снимка Pexels

Пробойна с размери от 5 до 12 м се е образувала на танкера " Генерал Хази Асланов " вследствие на детонацията, станала в събота, корабът се е наклонил към десния ръб, заяви източник от спешните служби на Краснодарския край пред  ТАСС, представена от Фокус .

" В резултат на детонацията се образува пробойна с размер от 5 до 12 м,има крен (наклон) към десния ръб, няма разлив на петрол ", сподели източникът.

Пресслужбата заяви още, че експертите не са разкрили никакви повреди под водата на танкера вследствие на първичното изследване.

От изказването излиза наяве, че спасителите са докарали шестима членове на екипажа, избавени от танкера " Генерал Хази Асланов ", до пристанището Кавказ.

" Шестима души бяха свалени в пристанището на Кавказ. Четирима души остават на кораба (влекач) Меркурий ", сподели той и добави, че никой от тях не се нуждае от здравна помощ.

На собствен ред ръководителят на Главното ръководство на Министерството на изключителните обстановки на Русия за Краснодарския край Олег Волинкин сподели пред публицисти, че моряците от танкера се ще бъдат докарани в пристанището на Ростов на Дон в бъдеще. " Здравното положение (на избавените моряци) е приемливо, взе се решение те да бъдат доставени до пристанището в Ростов на Дон ", сподели Волинкин.

Той напомни, че трима членове на екипажа, изчезнали след детонацията, към момента се търсят, в интервенцията се употребява военноморско съоръжение, както и два хеликоптера Ми-8. Издирване се организира и по крайбрежието на Краснодарския край.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР