Снимка PexelsПоредица от експлозии в завод за боеприпаси в Сърбия.

...
Снимка PexelsПоредица от експлозии в завод за боеприпаси в Сърбия.
Коментари Харесай

Хората за експлозията в Чачак: Уплашихме се, от години живеем в страх

Снимка Pexels

Поредица от детонации в цех за муниции в Сърбия. Трима служащи са ранени. Това е вторият подобен случай във фабриката в град Чачак този месец. Живеещите към завода описват за мощен екот и големи вреди, част от хората още веднъж са били евакуирани.

Първият мощен гърмеж става към 20:00 часа локално време в събота вечерта. Полицията незабавно отделя региона към фабриката, която е най-големият производител на муниции в Сърбия. 

Кметът на Чачак подреди евакуацията на стотици фамилии, които живеят в региона. Последват няколко по-слаби детонации. В болница са двама мъже и една жена. 

Един от потърпевшите е в реанимация, здравните управляващи успокоиха, че всички имат леки пострадвания, само че ще бъдат оставени за лекуване. Часове по-късно пожарът беше сподавен. 
Хората, които обаче живеят покрай до централния сръбски град, описват за големи опустошения в домовете им. И че от години живеят в боязън. 

" Беше ужасно. Уплашихме се, излязохме на улицата. Имаше избити порти и счупени прозорци ", сподели пострадал.

Все още не са ясни аргументите за детонацията Това е вторият гърмеж в границите на този месец във фабриката, която създава както домашен електроуреди, по този начин и артилерийски муниции и експлозиви. При предходната детонация, която стана в склад в комплекса, нямаше ранени.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР