Снимка PexelsОвен Пред Вас ще се открият такова невероятно количество

...
Снимка PexelsОвен Пред Вас ще се открият такова невероятно количество
Коментари Харесай

Днешният ден ще окаже решаващо влияние на по- нататъшния Ви живот, ако сте Везни

Снимка Pexels

Овен
Пред Вас ще се открият такова необикновено количество благоприятни условия, че в случай че не се възползвате най-малко от една от тях, по късно доста ще съжалявате. Вашите настоящи действия ще се отразят на това, което ще стане на следващия ден. Затова подготвяйте бъдещето, заемайки оптимално дейна позиция. В този миг въплъщаването на концепциите в живота е доста по-важно, в сравнение с завършването на предходни планове. Това е дори по-важно и от напредъка. Затова се концентрирайте върху новите инициативи, и си осигурете поддръжката на колкото се може повече хора. При това денят ще се окаже напълно не неприятен от сантиментална позиция. Заедно с обичания човек ще прекарате времето си чудесно, а срещата Ви ще донесе и на двамата огромно количество незабравими усещания. 
 
Телец
Макар че като цяло днешния ден не е неприятен, Телците ще бъдат обхванати от значими мисли. Представителите на знака са уверени, че не ги дооценяват и се пробват да получат спаредливост, само че това няма да докара до нищо положително. Възможни са спорове с хората, мнението на които до скоро е било истина от последна инстанция. Доста мощно ще бъде желанието да измененията своя живот. Днес доста Телци са подготвени за екстравагантни и дори шокиращи действия. Но все-пак дайте думата на здравия разсъдък. Особено потребен той ще бъде към вечерта.

Близнаци
Не се оглеждайте обратно. Днес няма да имате никаква изгода от носталгия и срещи с предишното, а болката и разочарованието в живота така и така са Ви задоволителни. Живейте за днешния ден, а в случай че той не Ви е по сърце, живейте за утрешния. Нека Ви сгрява вашата същинска обич, а не спомените за предишното.

Рак
Този ден е обвързван с значими и изискващи внимание работи. Затова не би трябвало въображаемо да се потапяте в предишното или да се стремите към бъдещето - от Вашето внимание се нуждае сегашният ден. Възможна е непредвидена среща с хора, които наскоро са били Ваши съперници и противници, а ще се обясни, че в този момент се намирате от една и съща страна на барикадата. Отношенията в сенейството са комплицирани и все по-видимо става присъстващото в тях напрежение. Само че времето да изкажете своите искания още не е настъпило: през днешния ден всеки опит да изясните нещата, единствено ще утежни обстановката.

Лъв
Всичко, което през днешния ден Ви каже Вашият обичан човек, ще смятате за някаква нелепост, и то не постоянно с съображение. Отгоре на всичко ще бъдете „ обзаведени ” с изменчиво въодушевление. На процедура това може съществено да обиди Вашата половинка и затов а не би трябвало да се увличате прекомерно. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на непосредствен Ваш човек.

Дева
Днес е съвършен ден, с цел да измерите своя триумф, по тази причина не жалете времето си, с цел да се огледате и да оцените обстановката. С Вашия еластичен график и безупречния си нюх, ще можете да определите, кои планове са покрай довеждане докрай, и кое в дадения миг се нуждае от Вашето внимание. Ако един от Вашите другари се държи по нетипичен за него метод, допустимо е той също да претендира за в допълнение внимание от Ваша страна. Предоставете му го с цялата си нормална благотворителност, и няма да съжалявате.

Везни
Забравете за всякаква работа и обърнете взор към персоналния си живот. В края на крайщата началникът или сътрудникът могат да почакат, а своята орис може да изпуснете окончателно. Днешният ден ще окаже решаващо въздействие на по- нататъшното протичане на Вашия живот.Само да не го пропуснете!

Скорпион
Не би трябвало да се разделяте с тези, които обичате - както по принцип, по този начин и в този ден в частност. Постарайте се да бъдете колкото се може по-близко до своя обичан човек - освен физически, само че и духовно. Просто да го прегърнете ще е незадоволително.. Ще се наложи и да го разберете.

Стрелец
Днес ще очаквате, че чудото във Вашия живот все-пак ще се случи, и то тъкмо по този начин, както Ви би трябвало и както би Ви се желало. Само че надеждиъе Ви може да се окажат неоправдани, и заради това – наивни. Може би не би трябвало да се облягате сляпо на случая и да взмете самодейността в свои ръце?

Козирог
Денят е удобен за взаимно пътешестване отвън града. Толкова благоприятем, че поради това пътешестване би трябвало да оставите на стана всички останали задания. Просто точно в този момент и точно отвън града, на природа, ще стане сред Вас това, което по този начин дълго сте желали и очаквали. И което ще чакате още доста дълго, в случай че не се съобразите със съвета на звездите.

Водолей
През този ден повече от всекидневно ще се нуждаете от поддръжка и безусловно ще я получите от хора, които в никакъв случай преди не са показали своето положително отношение към Вас. Възможни са дарове и приятни сърпрайзи. Човек, с който сте имали общ бизнес много от дълго време, ще Ви направи доста забавно предложение за съдействие. Много добре се подреждат и сантименталните Ви връзки и да постигете взаимно схващане с обичания човек напълно не е мъчно. Всички увлечения през този ден ще се окажат много по-сериозни, в сравнение с сте могли да си визиите.

Риби
Днес доста ще Ви се желае, да върнете на някакъв стадий от връзките с Вашия обичан човек. И накар напълно тъкмо да знаете, че това е невероятно,това предпочитание глух,а да Ви напусне чак до вечерта. И дори до идващия ден... Важното е, да не Ви навреди на всекидневието Ви...

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР