Снимка PexelsОвен Изглежда че човекът, който е общувал с Вас

...
Снимка PexelsОвен Изглежда че човекът, който е общувал с Вас
Коментари Харесай

Самотен ден за скорпиона. Стрелецът ще изненада роднините

Снимка Pexels

Овен
Изглежда че индивидът, който е общувал с Вас извънредно на настоятелен тематики, желае да придвижи вашите връзки в напълно друга повърхност. Окажете му топъл банкет, само че единствено поради обстоятелството, че жадува доближаване, напълно не сте длъжни да го приемете. Изучете всички разновидности и не забравяйте за своите високи стандарти. В края на крайщата това е една от аргументите, заради които този човек по този начин Ви се възхищава. Вашият професионален кръг и кръга на другарство бързо се уголемяват. Отначало ще Ви бъде мъчно да проследявате всичко, само че тъкмо в това ще бъде радостното. 

Телец
Днес може да подлудите всички в къщи и да го изкарате из нерви, заформяйки една „ сладка ” истерийка, обвързвана с мистериозното изгубване на нещо доста значимо. Почакаите с разгръщането на толкоз дейна активност, погледнете в чантата си, а и потърсете в личните си джобове. ”Нещото ” на никое място не се е изгубило, а Вие през днешния ден сте просто склонни към нервност.

Близнаци
Денят е подобаващ за неофициално другарство и на правене на проекти за бъдещето. В течение на деня Вашите проекти може да се поправят. Може да Ви бъде препоръчана командировка в чужбина и ли някакво странствуване. Добре ще премине и образованието, изключително в случай че заниманията са запланувани на първата половина на деня. В работата би трябвало да се откажете от създаване на нови планове, тъй като през днешния ден това няма да донесе предстоящите резултати.

Рак
Изпълнението на ежедневните Ви отговорности през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се появи добра компания или угодлив асистент, с който прелестно да прекарате деня. Това е подобаващ миг, с цел да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с дребните си задължения

Лъв
Неотдавна са Ви се струпали толкоз доста спомагателни отговорности, и то не от най-леките. Помните ли възприятието, че в никакъв случай няма да може да се справите с това задължение? Погледнете обстановката в този момент! Впечатлението е, че сте се занимавали с сходни неща цялостен живот. Много ще е прелестно да се радвате на следващия си триумф и да се убеждавате в новите си умения. Но преди да се хванете със идната комплицирана задача, отдъхнете си малко, и прекарайте времето си с човек, който Ви е прелестен и е значим за Вас. Отпразнувайте както би трябвало това, че животът Ви е прелестен и ще става още по-хубав!

Дева
Днес Вашата прочувствена сензитивност евентуално е прекомерно обострена, и Вие има възможност да попаднете във краткотрайна фаза на срамежливост. Затова в случай че сте уверени, че някой деликатно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас явни, само че не би трябвало да въздействат на това, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното въздействие - концентрирайте се върху това, което най-вече Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно

Везни
Вашето запознанство може да се каже, че е било просто вълшебно. Това знаете освен Вие, само че и Вашия сътрудник. Практически всичко, което е станало по-късно, също е било обагрено от тази чудесна магия. Затова през днешния ден, когато един от Вас усеща убождането на ревността, напълно няма да е обикновено да сложи под опасност това, което имате. Но да не забравяме, че мъничко ревнивост може да бъде призната и като комплимент! Това значи, че задоволително цените индивида до Вас, а и го почитате. Сериозната ревнивост значи, че не сте уверени в себе си. Научете се, да поставяте ясна граница.

Скорпион
Очертава Ви се един уединен ден. Това, в действителност, има и своите прелести, тъй като може да се заемете със самоусъвършенстване. Може да започнете да четете някоя интелигентна брошура - няма да Ви бъде ненужно. Може да съумеете да извлечете от нея материал за някои диалози, с които да извършите усещане.

Стрелец
Роднините Ви, които през вчерашния ден са се опитвали да Ви създадат сърпрайз, през днешния ден ги чака не дребен потрес, тъй като Вие ще ги удивите с нещо в отговор. И в случай че мислите, че би трябвало да се отплатите с услуга за услугата, ще извършите това по най-приятния за всички метод. Защо пък не? Няма какво да губите, в случай че авансово знаете, какво може да очаквате, а това е голям плюс.

Козирог
Днес непрекъснато ще Ви се желае да давате препоръки на своя обичан човек. Те няма да са постоянно уместни и скъпи, само че пък и Вие надалеч не постоянно ще разбирате това. Постарайте се да извършите всичко допустимо, че с вмешателството си да не досаждате на своята половинка.

Водолей
При общуването със съидейници е желателно да деянията разумност, съвестност и досетливост. Ако на време решите за себе си, кой фактически заслужава да бъде наименуван Ваш другар, и с кого би трябвало да стоите на отдалеченост и да нямате прекомерно близки и доверителни контакти, ще Ви е доста по-лесно да се ориентирате в обстановката и да си вършиме проекти за бъдещето. Това е уместно време за неофициални срещи с сътрудници ( да вземем за пример за посещаване на конференция или симпозиум). Собствените си истински хрумвания облечете в ясна форма, а по този метод те бързо ще намерят отклик.

Риби
Днес ще дейставате непринудено. Ще желаете да почувствате свободата и ще постъпвате единствено по този начин, както Ви се желае.В общуването с близкото обграждане бъдете съобразителни и съобразителни. През деня ще се занимавате с търсене на усещания. Също денят ще е подобаващ за отдих и разнообразни извършения, които могат да Ви подействат отпускащо. Вечерта ще Ви се прииска да се усамотите и да помечтаете.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР