Снимка: PexelsОткривателите на ваксината срещу коронавируса обявиха, че продажбата й

...
Снимка: PexelsОткривателите на ваксината срещу коронавируса обявиха, че продажбата й
Коментари Харесай

От Пфайзер обявиха, че ще продават ваксината по-евтино, отколкото струва производството й

Снимка: Pexels

Откривателите на имунизацията против ковид оповестиха, че продажбата й ще бъде по-евтина от производството. Тя ще се продава по-евтино в по-бедните страни, оповестиха от на немската компания, която създава имунизацията дружно с американския колос „ Пфайзер ”.

По проект, цените ще са съобразени с особеностите на обособените райони по света.  " Посрещнахме новината за имунизацията с наслада. Дано всичко това свърши скоро. Досега съм се тествал три пъти и сега очаквам брачната половинка ми, която е била контактна със инфектирано лице. Вече ни пристигна до гуша ", съобщи Валантен Лафонтан, преподавател от Париж.

" Готов съм да се имунизирам, няма проблем. Доверявам се на хората, които са създали имунизацията и не мисля, че ще съставлява някаква заплаха ", безапелационен е студентът Ромaн Ерни.

По-късно през днешния ден Европейската комисия ще разисква подписването на контракт с двете компании. Очаква се,  Европа да поръча до 300 милион дози от препарата, който още не е минал всички проби и не е в произвеждане.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР