снимка pexelsНощните заведения намериха начин как да заобиколят заповедта на

...
снимка pexelsНощните заведения намериха начин как да заобиколят заповедта на
Коментари Харесай

България днес: Дискотеките намериха начин да заобиколят забраните - ще работят денем

снимка pexels

Нощните заведения откриха метод по какъв начин да заобиколят заповедта на здравното министерство да затворят порти до 12 ноември. Вместо да работят нощем, те взеха решение да одобряват посетителите си през деня. По този метод ще спасят бизнеса си от банкрут, като действат като заведения за хранене или кафенета, които не попадат в рестриктивните мерки на заповедта, написа.

Популярна дискотека в Студентски град в столицата към този момент разгласи на фейсбук страницата си, че още веднъж стартира работа, като отваря в 11 часа. „ За нас е значимо вашето здраве и здравето на нашия личен състав и по тази причина са взети всички нужни и наложителни противоепидемични ограничения, както и съблюдаване на нужната обществена отдалеченост. Очакваме ви!„, се споделя в известието в обществената мрежа.

Новината провокира голям интерес и десетки хора изявиха предпочитание да се включат в заниманията без боязън от болестта и скупчването на едно място. Собственици на заведения също по този начин акцентират, че на никое място не е посочено какъв е часът, съгласно който барът или дискотеката могат да бъдат категоризирани като нощни. Затова и от сектора са изпратили предложение до Столичната община и здравното министерство за общ вечерен час.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР