Снимка PexelsНосенето на маски няма да бъде задължително на затворени

...
Снимка PexelsНосенето на маски няма да бъде задължително на затворени
Коментари Харесай

Джонсън: Сваляме маските от 19 юли

Снимка Pexels

Носенето на маски няма да бъде наложително на затворени публични места в Англия от 19 юли. Това разгласи през днешния ден английският министър председател Борис Джонсън, представен от Българска телеграфна агенция.

На тази дата ще бъдат вдигнати и последните ограничавания, свързани с вируса -задължението за обществена отдалеченост от минимум 1 метър.

Тези облекчения обаче пораждат дискусия поради нарастването на новите случаи на болест, приписвани на разновидността Делта на вируса. Джонсън съобщи, че имунизациите са скъсали връзката сред инфекциите с ковид и смъртните случаи.

Той обаче изиска малко повече време, с цел да се видят доказателствата, че " нашите ваксини са помогнали за разкъсване на връзката сред заболяването и гибелта ". Джонсън добави, че става все по-ясно, че имунизациите против ковид са сполучливи, защото болшинството от признатите в лечебни заведения в този момент са неимунизирани хора.

Премиерът съобщи, че що се касае до пътуванията, министърът на превоза ще направи някои известия по-късно тази седмица. Малко по-рано през днешния ден английският здравен министър Саджид Джавид обаче предизвести пред Народното събрание, че случаите на болест във Англия ще набъбнат доста спрямо равнищата от в този момент.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР