Снимка PexelsМарт вече напомня за пролетта. Днес ще е предимно

...
Снимка PexelsМарт вече напомня за пролетта. Днес ще е предимно
Коментари Харесай

Мартенското време и днес ще ни донесе слънце

Снимка Pexels

Март към този момент припомня за пролетта. Днес ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от запад-югозапад. Ще е топло. Минималните температури ще са сред минус 2 и 3 градуса, оптималните - сред 15 и 20 градуса. Атмосферното налягане ще се намалява и до края на деня ще е близо до междинното за месеца. Над Черноморието ще е най-вече слънчево, предава Булнюз.

Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 10-15 градуса. Температурата на морската вода е 7-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. В планините времето ще е слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12 градуса, на 2000 метра - към 3 градуса. В петък облачността, висока и междинна, ще се усилва.

Ще духа слаб до сдържан вятър от западната четвърт. Все още ще е топло, с дневни температури тук-там до 18-20 градуса. През нощта против събота вятърът ще се ориентира от север-северозапад, ще се усили и с него бързо ще нахлува леден въздух. В събота ще бъде най-вече облачно, тук-там със слаби превалявания, изначало от дъжд, в планините над 1100-1200 м - от сняг. С продължаващото захлаждане, към този момент от североизток, и в Североизточна България и Предбалкана дъждът ще минава в сняг, само че преваляванията бързо ще стопират. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР