Снимка: PexelsКакво ще дойде ваксината срещу коронавируса и какво следва

...
Снимка: PexelsКакво ще дойде ваксината срещу коронавируса и какво следва
Коментари Харесай

Френският здравен министър заяви, че страната му се готви да започне да разпределя ваксините срещу COVID-19 в края на декември

Снимка: Pexels

Какво ще пристигна имунизацията против ковид и какво следва по-късно. Това се пробва да изясни министърът на опазването на здравето във Франция. 

Френският здравен министър Оливие Веран съобщи, че страната му се готви да стартира да разпределя имунизациите срещу COVID-19 в края на декември, съобщи Асошиейтед прес.

Министърът обаче предизвести, че хората ще би трябвало да продължат да носят маски и да съблюдават обществена отдалеченост, даже когато имунизациите станат всеобщо налични.

Не може да каже дали всеобщата имунизация ще ни разреши да се отървем от този вирус и изцяло да възвърнем предходния си живот, тъй като не е ясно какъв брой тъкмо ще трае отбраната, обезпечена от възможните ваксини, сподели Веран, представен от Българска телеграфна агенция.

Отбелязвайки широкоразпространения песимизъм във Франция по отношение на надеждността на имунизациите, министърът даде обещание бистрота в политиката за имунизациите и скорошно оповестяване на проекти за това кой първи ще ги получи и по какъв начин.

Френският президент Еманюел Макрон съобщи, че управляващите няма да създадат имунизацията наложителна.

Франция записва през днешния ден 13 563 нови случая на COVID-19, по отношение на 16 282 през вчерашния ден и 21 150 преди една седмица, което демонстрира, че разпространяването на вируса продължава да се забавя в четвъртата седмица на националната карантина, съобщи Ройтерс.

Броят на приетите в болница пациенти с COVID-19 е намалял с още 662 до 29 310 души, а броят на тези в интензивни отделения - със 130 до 4018 души, продължавайки наклонността, почнала преди две седмици, сочат данни на здравното министерство.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР