Снимка: PexelsЖивеещи в 16 български области са със забрана да

...
Снимка: PexelsЖивеещи в 16 български области са със забрана да
Коментари Харесай

Хора от 16 български области със забрана да влизат в Австрия

Снимка: Pexels

Живеещи в 16 български области са със възбрана да влизат в Австрия. Това разгласи Министерството на европейските и интернационалните въпроси на страната. Мерките са по отношение на Ковид 19 и влизат в действие от на следващия ден.

Областите са Благоевград, Бургас, Добрич, Габрово, Ямбол, Кърджали, Монтана, Пловдив, Разград, Шумен, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище и Варна

Според нова заповед на австрийския министър по обществените въпроси, опазването на здравето, грижите и отбраната на потребителите влизането в Австрия от 16 български области ще става с авансово изработен PCR тест не по-стар от 72 часа от момента на влизане в Австрия или 10-дневна карантина. 

Карантината може да бъде прекъсната с негативен PCR тест на място в границите на 48-часа.

Посолството ни във Виена насочи питане дали район " София " засяга София-град или София област.

При нужда от подпомагане българските жители могат да се свържат с посолството ни във Виена на следните телефони +43 1 505 31 13; +43 1 505 64 44 и на имейл [email protected]

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР