Снимка: PexelsЖените от една зодия днес ги очаква сюрприз, а

...
Снимка: PexelsЖените от една зодия днес ги очаква сюрприз, а
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Снимка: Pexels

Жените от една зодия през днешния ден ги чака сърпрайз, а представителите на различен би трябвало наложително да се посъветват с обичания си човек, в случай че желаят да вземат значимо решение.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен
Днес ще би трябвало да сте по-внимателни и да се опитате да се преценявате с възприятията на другите. Може малко да ви помръзва, само че не очаквайте някой различен да ви свърши работата. Добре е да не се пробвате да спорите с висшестоящи, няма да е във ваша изгода, написа

Телец

Във въздуха витаят засегнатост и ревнивост, само че Вие нямате виновност за това, тъй че може да забравите своята общоизвестна привичка да поемате виновността за всичко от рождението Ви досега. Небесата през днешния ден са устроили нещата по този начин, че всяка среща ще бъде значима и ще има последици надалеч в бъдещето, даже и да Ви се стори напълно елементарна. Ако у някой от Вашите другари зародят проблеми, ще се наложи да го измъквате от къщи и да извършите нещо, с цел да пооправите настроението му.
 

Близнаци

Ще се наложи да се помирите с обстоятелството, че надалеч не всичко е по силите Ви. Днес Ви следва да имате работа с доста хитри, авторитетни и мощни противници. Това ще бъде много уморително, само че по своему забавно. Сложността на поставените пред Вас проблеми ще бъде самобитно предизвикателство, което не можете да не приемете. Много ще Ви върви в персоналния живот. През този ден са на дневен ред нови запознанства, любовни самопризнания и сантиментални срещи. Изключително прелестен сърпрайз може да очаквате, в случай че сте дама – Близнак.
 

Рак

Безпристрастната позиция е постоянно най-правилната, а това е изключително годно през днешния ден, когато към Вас ще кипят куп страсти. Ако това се случи в професионалната сфера, пробвайте се, колкото може по-бързо да се окажете надалеч от ставащото и покажете на висшестоящите лица, че нямате никакво отношение към тази драма. Ако нещата се отнасят до персоналната сфера, пропуснете всички встъпления и преминете към прям диалог.
 

Лъв

Денят ще се подрежда не доста удобно. Затова ще попаднете в обстановка, която ще Ви принуди да извършите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно персонално за Вас - личните правила или ползите на доста непосредствен човек. Самата обстановка ще Ви работи угнетяващо, като в същото време ще чувствате, че Ви подтикват точно към това решение, което наподобява минимум привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат опция да „ разпуснете ” и ще способства пробуждането на интуицията.
 

Дева

Днес Вашата прочувствена сензитивност евентуално е прекомерно обострена, и Вие има възможност да попаднете във краткотрайна фаза на срамежливост. Затова в случай че сте уверени, че някой деликатно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас явни, само че не би трябвало да въздействат на това, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното въздействие - концентрирайте се върху това, което най-вече Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно
 

Везни

Днес най на края ще намерите отговор на оня въпрос, който Ви е мъчил от много дълго време. Наистина, ще се наложи много да се постараете,но в множеството случаипроцесът на угаждане на любознанието в множеството случаи минава през много премеждия.
 

Скорпион

Действайте поредно и не се отхвърляйте от по-рано направените проекти, дори и в случай че близките се пробват да Ви убедят да го извършите. Денят няма да може да бъде наименуван монотонен, само че в случай че се постараете, може да го извършите много плодотворен. Възможни са триумфи при независима работа, изследователска или научна активност. Трябва да деянията увереност в персоналната сфера. Именно от Вашето умеене да настоявате на своето, зависи по-нататъшното развиване на връзките. Не съчетавайте твърдостта с неучтивост или нападателно държание.
 

Стрелец

Вашият знак е прочут със своето свободолюбие, само че са малко тези, които знаят, че Вие сте и доста лоялен сътрудник. Това е изключително настоящо, в случай че сте се срещнали с човек на Вашето интелектуално равнище, и също така сте усетили увлечение към този човек. Ако за известно време изчезнете от живота на приятелите си, те би трябвало да Ви схванат. А в случай че са Ви същински другари няма да се учудят, в случай че по-късно се появите на улицата и с необятна усмивка кажете, че е допустимо, това да е обич.
 

Козирог

Преди да се решите на каквато и да било виновна крачка, обезателно се посъветвайте със своя обичан човек. Той по своему ще направи анализ на обстановката и по едно и също време с това може да се окаже създател на много скъпи препоръки, които ще Ви бъдат от огромна изгода, когато започнете да реализирате своя проект.
 

Водолей

Възможно е да Ви се наложи да работите в некомфортни, ограничаващи условия, или в обкръжението на несимпатични за вас хора. Но дружно с това са вероятни и вълнуващи прекарвания и смозаблуда в общуването с противоположния пол. Възможно е и нереалистично мислене по професионални и финансови въпроси. Денят не е подобаващ и за правене на съглашения, тъй като те могат да съдържат скрити дефекти. Старайте се, да организирате по-добре своето работно място, само че страхът от любовни неудачи може да попречи на деловите Ви триумфи.
 

Риби

Предстои Ви да направеите значимо изобретение - колкото по-неочаквано, толкоз по-значително. Ако задачите промени, може да употребявате този ден, с цел да им поставите началото. Сега е оптималния монент, с цел да се заемете с нещо напълно ново, както и да изпитате своите сили на напълно ново занятие. Предизвиквате мощни усеща у хората, които Ви заобикалят, само че те не постоянно са приятни, и по тази причина през днешния ден може да си спечелите и другари, и врагове. Не е желателно да си определяте значими срещи за втората половина на деня. През това време ще е комплицирано, да настоявате на своето.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР