Снимка: PexelsГоляма промяна в борбата с вируса в Италия.Ето какво

...
Снимка: PexelsГоляма промяна в борбата с вируса в Италия.Ето какво
Коментари Харесай

В Италия дават възможност за избор на ваксина

Снимка: Pexels

Голяма смяна в битката с вируса в Италия.

Ето какво се реши там:

В Италия се взе решение всеки жител, който се съмнява във имунизацията на AstraZeneca против COVID-19, да изчака реда си и при предпочитание да получи друга от утвърдените в Европейски Съюз – на Pfizer/Biontech или на Moderna, съобщи Монитор.

" Ако някой бъде свикан за имунизацията на AstraZeneca и я откаже, той ще бъде преразгледан по-късно за различен вид ваксина ", заяви ръководителят на Висшия здравен съвет Франко Локатели

Локатели напомни, че страничните резултати, открити при хора, имунизирани с този препарат, „ нямат причинно-следствена връзка “, като излиза наяве, че няма връзка сред възможни болести и имунизацията.

По думите му информацията от Европейската организация по медикаментите (ЕМА) " се отнася до двадесет милиона души, които към този момент са били имунизирани с AstraZeneca в Европейския съюз и Обединеното кралство ", при които са открити 25 случая на тромбоза. " 25 случая от 20 милиона ", напомни италианецът.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР