Снимка: PexelsГермания извади Варна от списъка с рисковите райони за

...
Снимка: PexelsГермания извади Варна от списъка с рисковите райони за
Коментари Харесай

Германия извади Варна от списъка с рисковите райони за пътуване

Снимка: Pexels

Германия извади Варна от листата с рисковите региони за пътешестване поради COVID-19. Тъй като обстановката в района към този момент се възстановява, не се изисква и наложителното подлагане на тест за ковид. Това заяви Българска национална телевизия.

От листата е изваден още австралийският щат Виктория. Остават и рестриктивните мерки за областите Добрич и Благоевград, въведени на 7 август.

Предупреждението не беше възбрана за пътешестване, само че оказа възпиращо деяние пред желанието на немските туристи да пътуват до българското Черноморие. Написано черно на бяло пък даваше опция на туристите да анулират гратис полетите и почивките си у нас.

Класификацията коя зона е рискова се основава на взаимен разбор и решение на Федералното министерство на опазването на здравето, Министерството на външните работи и Федералното министерство на вътрешните работи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР