Снимка: PexelsЕвродепутатите ще обсъждат днес на на пленарна сесия завръщането

...
Снимка: PexelsЕвродепутатите ще обсъждат днес на на пленарна сесия завръщането
Коментари Харесай

Завръщането на талибаните на власт в Афганистан ще е главна тема в Европарламента днес

Снимка: Pexels

Евродепутатите ще разискват през днешния ден на на пленарна сесия завръщането на талибаните на власт в Афганистан и заплахата от филантропична и миграционна рецесии.

В дебатите ще взе участие и посланик номер едно на Европейския съюз Жозеп Борел. Парламентът ще гласоподава резолюция по тематиката в четвъртък.

Утре сутринта ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен ще произнесе годишната си тирада си за положението на Съюза.

Речта и пленарният спор в Европейския парламент можете да наблюдавате онлайн от 10:00 ч. българско време на уеб страницата на Българска национална телевизия.

В четвъртък евродепутатите ще проведат спор за наложените от Съединени американски щати наказания по световния закон " Магнитски " на трима български жители и техните мрежи.

Според предварителното мнение на евродепутатите наложените наказания повдигат съществени въпроси по отношение на методите на Европейския съюз в региона на демокрацията, правилата на правовата страна и главните права.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР